Kom igång med gDiapers
  Det är något på g.
  Vanliga frågor från föräldrar
  Kundtjänst
  På nyheterna
  Pressmeddelande
  Online retailers
  Integritetspolicy

  Fair Dinkum. Det är ett roligt sätt att säga var äkta på. Var verklig. Ha integritet. Var respektfull. Uttrycket har australiensiskt ursprung, men känslan är global. Så var äkta.

  Fair Dinkum har varit vår vägledande filosofi sedan grundarna Jason och Kim Graham – Nye introducerade gDiapers 2005. Det påverkar hur vi driver vår verksamhet, hur vi interagerar med människor och hur vi tar hand om vår planet. Det är integrerat i vår avsikt att ge dig produkter som är designade med omtanke och utan att ruinera dig. Fair Dinkum är grundstenen i vår filosofi.

  En Fair Dinkum-filosofi kan tillämpas på alla företag, och hur det ser ut kan skilja sig helt åt från förteg till företag. Men hos gDiapers ser Fair Dinkum ut så här:

  • On-site childcare at gDiapers

   Ta hand om ditt barn på plats, föräldraskap pågår inte bara utanför jobbet.

  • gDiapers employee Tyle with son Lincoln.

   Lincon kom och hälsade på sin pappa Tyler på jobbet, som har varit med oss sedan 2007.

  • Children are always welcome in the g office.

   Hadley helping out mom Heather in the office. Children are the heart of g.

  Förändra med ett B Företag

  gDiapers är stolta och hedrade över att vara ett certifierat B Företag. B Företag använder kraften i verksamheten för att lösa sociala problem och miljöproblem. Det är som en LEED eller rättvisemärkt certifiering, men för ett företag.

  Läs mer

  How it all began: one day over breakfast

  gDiapers owners Kim and Jason

  En dag över frukost upptäckte Jason och Kim Graham-Nye ett intressant faktum. De fann att konventionella engångsblöjor är den tredje störta bidragsgivaren till avfallsdeponier i världen. Och ändå är det bara 5% av befolkningen som använder dem. Vansinnigt. Detta var ett häpnandsväckande faktum som möttes av ett annat häpnandsväckande faktum: en enda engångsblöja kan ta upp till 500 år att biologiskt bryta ned på soptippen. Begrundandet av detta faktumet bidrog till att paret Graham – Nye började fundera över ämnet, eftersom de var på väg att få ett barn själva. Med 60 blöjor i veckan tills barnet blir blöjfritt plus möjligheten att man får ett barn till. Ja, det blir många blöjor. Det är ofattbart!

  Läs mer

  Vad står det lilla g:et för?

  Varför g? Varför inte bDiapers eller nDiapers? När vi tänkte på vilka ord vi använder för att beskriva våra barn, vår värld, vår lycka och våra drömmar, så växer ett roligt mönster fram. Så många av dessa ord börjar med bokstaven g! Dessa g-ord är en oändlig källa till inspiration till gDiapers community. Detta lilla g fungerar som klistret som håller oss samman, från "grassroots" till "gentle" till "gorgeous" (engelska g-ord), och allt däremellan. Vilket g-ord talar till dig?

  groovy great giddy giggle global grateful glee galore generous genius gorgeous genuine groovy great giddy giggle global grateful glee galore generous genius