Kom igång med gDiapers
  Det är något på g.
  Vanliga frågor från föräldrar
  Kundtjänst
  På nyheterna
  Pressmeddelande
  Online retailers
  Integritetspolicy

  Föräldraskap är inte en ensamsport. Även när du gör det själv, är du beroende av en kunskap som kommer från tidigare generationer. Därför handlar gDiapers community om att vårda både föräldrar och barn. För att upleva detta på riktigt, bli en gMamma eller gPappa.

  gMammor och gPappor är...

  gMum Program

  En community där männsikor stödjer varandra i deras resa som föräldrar. De är eftertänksamma i de val de göra och kring hur de lever. De känner sig bekväma i att få stöd från varandra. De är både roliga och konstiga för det är absoluta krav för att vara med. De respekterar både varandra och vår planet. De ger också råd, för de vet att vi alla letar efter svar och de vill vara en källa till hjälp och utrstråla hopp under vägen.

  Det kan vara så att detta låter precis som dig.

  Var med oss!

  gMums and gDads

  Som en officiell gMamma eller gPappa kommer du att få kontakt med andra mammor och pappor i samma situation som dig, och du kommer få idéer och uppmuntran att dela med dig av din gHistoria. Ni kan till exempel mötas över en kopp kaffe, du kan demonstrera gDiapers på din föräldra-barn-grupp, du kan lägga upp information om dina triumfer när du använt gDiapers. Eller lägg upp en video hur det ser ut vid ditt skötbord. Det blir vad du gör det till. Tillsammans kan vi byta blöjor och förändra världen.