Kom igång med gDiapers
  Det är något på g.
  Vanliga frågor från föräldrar
  Kundtjänst
  På nyheterna
  Pressmeddelande
  Online retailers
  Integritetspolicy

  Varje gMamma räknas

  Det här är ett utrop till er gMammor som redan har blivit inspirerade att hjälpa till. Genom att gå, springa, cykla eller bara genom att byta dina Gentle giant gPants- varje litet steg räknas. Här är två strålande exempel som båda donerar 100% av sin vinst till "Every Mother Counts".

  • gMamma Melissa med sin dotter Hana Jae.

   gMamma Melissa med sin dotter Hana Jae

  • De här två gMammorna använder sina unika talanger för att stödja ”Every Mother Counts”.

   De här två gMammorna använder sina unika talanger för att stödja ”Every Mother Counts”

  • gBaby Esme med sin mamma Brittani

   gBaby Esme med sin mamma Brittani

   

  Genuine nyckelring

  Bli en nyckelbidragare

  För ett par år sedan delade vi ut medaljer med ordet ”genuine” ingraverat. Vår vän Melissa frågade om vi hade några extra, och förvandlade dem till fantastiska nyckelringar, som du nu kan köpa här för att stödja ”Every Mother Counts”.

   

  gMum mug

  Botten upp!

  Vår vän Brittani tillverkar dessa vackra handgjorda gMum-muggarna, som finns tillgängliga, och där all förtjänst går till ”Every Mother Counts”. Det här är verkligen vår kopp av te!

  Vi springer så att de ska slippa

  När vi fick reda på att en kvinna dör varannan minut från komplikationer från graviditet och födsel- och att 98 % av dessa dödsfall kan förebyggas, kunde vi som företag och medmänniskor inte stå vid sidan om och se på. Till att börja med började vårt gDiapers team springa lopp till förmån för ”Every Mother Counts” runt om i USA. De insamlade pengarna hjälper kvinnor att få den transport de behöver, utan att kompromissa med deras välbefinnande. Vi skulle älska om du ville gå med oss, antingen som fysisk person eller med din själ. Hitta en EMC-lopp här.

  Varje gång vi går eller springer på g använder vi oss av en gratis app som heter Charity Miles, som donerar 25 cent för varje mile. Vem som helst kan gå med, när som helst. När du är ute och går med barnvagnen eller rastar hunden, ja allt är bra. Håll utkik efter mer information på våra sociala medier. Vi kommer hålla dig uppdaterad om när vi håller i lopp under året.

  Hur kan du engagera dig?

  Du behöver inte vara i blöjbranschen för att arbeta för hälsosamma mammor och bebisar. Att engagera sig och att ge tillbaka är två av våra favorit-gOrd. Det fyller våra själar, för oss samman för en bättre sak, och påminner oss om att vara tacksamma för allt som är bra i våra liv. Ta reda på hur du kan komma i kontakt med ”Every Mother Counts”. Vill du veta en liten hemlighet? Det känns fantastiskt!