Kom igång med gDiapers
  Det är något på g.
  Vanliga frågor från föräldrar
  Kundtjänst
  På nyheterna
  Pressmeddelande
  Online retailers
  Integritetspolicy

  Fråga: Passar gDiapers en nyfödd bebis?

  Svar: Nyfödda barn kräver en unik design som fungerar med deras benägenhet att dra upp sina pyttesmå ben. Som passar deras små kroppar, och som ger utrymme för navelsträngen att läka. Vi har utformat våra newborn gPants för att tillgodose alla dessa behov.

  Newborn gPants funktioner

  • Framstycke som går att knäppa ner och som ger rum för bebisens navelsträng att läka.
  • Justerbar knäppning som tillåter en anpassningsbar form runt benen, så att bebisen kan dra upp benen på ett naturligt sätt.
  • Isydd vattentät pouch för att ge en bra passform utan att klumpa sig.
  • Speciellt designad för att passa bebisar från 2-4 kg.

  Om du väntar barn och planerar att använda gDiapers, köp ett newborn-paket. Newborn-paketet innehåller våra unika newborn gPants, som har knappar fram så att kanten går att knäppa ner, vilket ger utrymme för naveln att läka. De stängs med kardborrespännen så att passformen runt benen blir perfekt och ger dem möjlighet att dra upp knäna. Och de är små! Newborn gPants är speciellt designade för att passa nyfödda från 2-4 kg. De har en nätt passform och är bekväma.

  Använd engångsinlägg i storlek newborn/small i newborn gPants för optimal passform och absorbtion. Om du planerar att använda tyginlägg rekommenderar vi att du väntar tills din bebis har storlek small.