Kom igång med gDiapers
  Det är något på g.
  Vanliga frågor från föräldrar
  Kundtjänst
  På nyheterna
  Pressmeddelande
  Online retailers
  Integritetspolicy

  Fråga: Vilket inlägg ska jag använda?

  Svar: Det finns många anledningar till att föräldrar ska välja gDiapers engångsinlägg eller tyginlägg. Läs vidare för att se vår lista på fördelar med respektive typ av inlägg, så att du kan välja det som passar bäst för ditt barn och din livsstil.

  Fakta om gDiapers engångsinlägg

  gDiapers engångsinlägg är ett superabsorberande inlägg med flera möjligheter vid avfallshantering. De är gjorda av cellulosafibrer, fluffmassa och superabsorbenter och kan komposteras hemma (endast de blöta inlägg) eller kastas. Det finns flera anledningar till varför föräldrar väljer engångsinlägg för heltidsanvändning. Några av dem är:

  Fördelar med gDiapers engångsinlägg:

  • Alternativen för bortskaffande
  • Högsta absorption (utmärkt för övernattning eller storkissare)
  • Skonsam mot känslig hud och för barn som lätt får blöjexem
  • Perfekt för barnvakten och på resor
  • Räkna med att använda en paket (4-pack) av engångsinlägg varje tredje-fjärde vecka.

  Fakta om tyginlägg

  Vi erbjuder också tyginlägg. Tyginlägget är gjort av 4 lager av babymjukt tyg. 2 lager microfleece som tar bort fukt från bebisens hud, och 2 lager hampa/bomull som fångar upp vätska så att bebisen håller sig torr. Föräldrar väljer tyginlägg som en kombination tillsammans med engångsinlägg, eller för heltidsanvändning. Här är några anledningar till att överväga tyginlägg:

  Fördelar med gDiapers tyginlägg

  • För att spara pengar
  • För att inte behöva hantera bortskaffande av blöjor
  • Som dubbellager på natten eller för storkissare
  • För att återanvända till flera barn

  Om du vill använda tyginlägg som ett komplement till engångsinlägg, rekommenderar vi att du köper 1-2 paket (6 inlägg i varje paket). Då har du tyginlägg för hemmaanvändning och engångsinlägg till när du är ute, eller för barnvakten att använda. Om du vill använda tyginlägg på heltid rekommenderar vi att du har 18-24 inlägg per storlek. Det är dock en god idé att ha några engångsinlägg till hands om du skulle behöva något extra absorberande, eller för att få längre tid mellan tvättarna.