Kom igång med gDiapers
  Det är något på g.
  Vanliga frågor från föräldrar
  Kundtjänst
  På nyheterna
  Pressmeddelande
  Online retailers
  Integritetspolicy

  Fråga: Kan jag använda gDiapers på natten?

  Svar: Många barn kan sova bekvämt och bra en hel natt genom att endast använda ett engångsinlägg. Men några barn behöver lite extra, speciellt när de växer mycket och deras produktion verkar öka. Vi har några olika alternativ för användning på natten när ett extra absorberande lager kan behövas.

  Tips för att använda gDiapers på natten:

  • Använd 2 engångsinlägg - Stoppa i det första engångsinlägget som vanligt. Ta sedan ett andra inlägg och vik ihop det till en tredjedel eller fjärdedel så att du får en kompakt rektangel. Placera det vikta inlägget där absorberingen behövs som mest (framtill för pojkar, och i mitten för flickor).
  • Hybrid - Stoppa i ett tyginlägg som vanligt. Ta sedan ett engångsinlägg och lägg det antingen ovanpå tyginlägget, eller för maximal absorbering vik ihop engångsinlägget till en tredjedel eller fjärdedel och placera det där absorberingen behövs som mest.
  • Använd 2 tyginlägg - Ta två tyginlägg och placera dem tillsammans så att hampa/bomulls-sidorna ligger emot varandra, och microfleecesidorna kommer utåt. En kund myntade uttrycket ”hampamackan”. Stoppa sedan ”hampamackan” i gPantsen som vanligt.

  Oberoende av vilket trick du använder för att ditt barn ska ta sig igenom natten, så blir det mer obekvämt med mer inlägg. Var därför extra noggrann när du sätter på dina gDiapers på ditt barn för att vara säker på att den vattentäta pouchen sitter tätt mot barnets hud. Om det blir glipor kan det bli läckage, oavsett hur mycket extra inlägg du har.