Kom igång med gDiapers
  Det är något på g.
  Vanliga frågor från föräldrar
  Kundtjänst
  På nyheterna
  Pressmeddelande
  Online retailers
  Integritetspolicy

  Retur och byten

  Ibland behöver man skicka tillbaka det man köpt. Kanske köpte du för många gPants i storlek small och vill byta dem mot storlek medium. Kanske har ditt barn börjat gå på pottan och du har fortfarande kvar oöppnade engångsinlägg. Eftersom vi är ett litet företag med en hygienprodukt, kan vi inte ha en returpolicy utan tidsbegränsning. Vi förstår att livet kan ta oväntade vägar, och om du har hamnat utanför policyn, vänligen kontakta oss. Vi kanske kan hjälpa dig eller erbjuda något annat alternativ.

  Du kan begära att få en återbetalning på produkter som köpts på gNappies.se och som inte använts, om du returnerar produkten inom 60 dagar efter ditt köp. Eftersom vi är i blöjbranchen, ber vi dig att produkten är packad i sitt originalskick i originalförpackningen. Alla paket (till exempel New Born-paketet) måste returneras i sin helhet, paket som returneras delvis kommer inte att återbetalas.

  Vi är medvetna om hur fort barn växer. Om du upptäcker att du fortfarande har kvar oöppnade paket av engångsinlägg i storlek small, och ditt barn nu har en större storlek, kontakta oss gärna. Vi ordnar gärna ett byte till dig.

  När det gäller returer av produkter som är köpta på gNappies.se, var vänlig kontakta oss via mail på info@gnappies.se. Vi kommer då att utfärda ett auktoriseringsnummer (RA) och förse dig med returneringsdetaljer. När du fått ditt RA från oss, måste din produkt vara mottagen på vårt lager inom 30 dagar. Är den inte det, kommer du inte att få någon återbetalning, utan vi kommer endast erbjuda ett byte. Fraktkostnader är inte återbetalningsbara.

  När det gäller gDiapers som är köpta i affär eller hos andra återförsäljare online, var vänlig kontakta dem för att ta reda på deras respektive returpolicy.

  Presentkort kan inte returneras för återbetalning.