Engångsinlägg

180,00 kr inkl. moms

gDiapers engångsinlägg bryts ner i kompost (gäller endast blöta inlägg). Ett paket engångsinlägg i storlek newborn/small innehåller 40 inlägg. Ett paket engångsinlägg i storlek M/L/XL innehåller 32 inlägg.

Engångsblöja på ett nytt sätt

Vi har återuppfunnit blöjan inifrån och ut genom att blanda komfort, bekvämlighet och stil med ett absorberande engångsinlägg som går att kompostera (gäller endast blöta inlägg). Ditt barn kommer älska hur våra mjuka bomullsblöjbyxor (gPants) andas, men det kanske tar några år innan den lille verkligen uppskattar att våra engångsinlägg är certifierade enligt Cradle to Cradle Certified™ Silver ("Cradle to Cradle" är en princip som handlar om att vår samhälls- och produktutveckling har mycket att vinna på att efterlikna ekologiska system där energi och material "brukas" effektivt och cykliskt istället för att "förbrukas" och generera avfall).

Cradle to Cradle-certifiering

gDiapers engångsinlägg är de enda engångsinläggen som är certifierade enligt ”Cradle to Cradle Certified™ Silver” (Cradle to Cradle är en princip som handlar om att vår samhälls- och produktutveckling har mycket att vinna på att efterlikna ekologiska system där energi och material "brukas" effektivt och cykliskt istället för att "förbrukas" och generera avfall). Det betyder att allt som finns i dem har granskats i 19 miljö-och hälsokriterier, och har där bevisat sig kunna återgå tillbaka till ekosystemet på ett naturligt eller givande sätt när de komposteras (gäller endast blöta inlägg). Våra engångsinlägg tillverkas i USA.

Innehåll och skötsel

Engångsinläggen är gjorda av cellulosa, trämassa och en superabsorbent. Det är allt. De är klorinfria, latexfria, parfymfria och färgfria. Cellulosan och trämassan kommer från hållbart odlad och skördad barrved. Superabsorbenten består av natriumpolyakrylat och är en icke-giftig vattenabsorberande polymer. Engångsinläggen kan komposteras (gäller endast de blöta).

Hur många blöjor behövs?

Precis som vilken blöja som helst så behöver gDiapers bytas varannan till var fjärde timme. Våra newborn/small-inlägg kommer i paket á 40 stycken och medium/lage/XL kommer i paket á 32 stycken. Köp inlägg i 4-pack för att lägga på lager och för att spara pengar. Vi rekommenderar 6-8 par av gPants i varje storlek för en heltidsanvändning.

Omdömen

NÖJD!

Har nu fått pröva mina engångsinlägg på resa och vad smidigt! Lukar inte som engångsblöjor gör och även om vi behövde två inlägg för våran storkissare så var det nätta på rumpan! inga läckor och bebis glad! Bara tummen upp för dessa! by Theresa Hall(2016-05-02)

Nöjd

Vi har prövat engångsinlägg vid ett flertal tillfällen och är väldigt nöjd med produkten. Den har bra uppsugningsförmåga och det är generellt en mycket bra produkt, något som återspeglas i priset vilket hindrar oss från att köra med dessa på heltid. Men vid resa eller när det inte finns möjlighet/vilja att tvätta rekommenderas dessa. by My(2016-04-13)

Superbra alternativ!

Använder tyg hemmavid och köper ogärna vanliga engångsblöjor då de luktar så hemskt vid minsta lilla kiss. På resa hade vi dessa inlägg som funkade precis lika smidigt som libero eller pampers men utan alla obehagliga plaster! Att kunna slänga dem i komposten och också ett stort plus! by Lina Esbold(2016-04-10)

Mycket nöjd!

Vi har använt engångsinläggen när vi varit på resa eller i sommarstugan utan tvättmöjligheter. De suger bra och går att dubbla till natten. Känns bra att slippa plasten även när en inte har möjlighet att tvätta. Och förstås att fortfarande kunna ha våra fina gPants! by Line Oskarsson(2016-04-03)

Tillbehör