Newborn-paket

60010

Denna produkt finns inte längre i lager

1 790,00 kr inkl. moms

Väntar du barn? Välj då Newborn-paketet för att komma igång med gDiapers direkt från dag 1. Passar både den minsta bebisen och den lite större, det här paketet har allt ditt barn behöver. Paketet innehåller 12 newborn gPants, 6 small gPants och 2 paket engångsinlägg.

Engångsblöja på ett nytt sätt

Vi har återuppfunnit blöjan inifrån och ut genom att blanda komfort, bekvämlighet och stil med ett absorberande engångsinlägg som går att kompostera (gäller endast blöta inlägg). Ditt barn kommer älska hur våra mjuka bomullsblöjbyxor (gPants) andas, men det kanske tar några år innan den lille verkligen uppskattar att våra engångsinlägg är certifierade enligt Cradle to Cradle Certified™ Silver ("Cradle to cradle" är en princip som handlar om att vår samhälls- och produktutveckling har mycket att vinna på att efterlikna ekologiska system där energi och material "brukas" effektivt och cykliskt istället för att "förbrukas" och generera avfall).

Funktioner och fördelar med gPants

Till varje par gPants får du ett vattentätt foder (pouch), som är tillverkat med gBreath-teknologi, vilket betyder mindre hudutslag för ditt barn. I newborn gPants är pouch insytt för att få en snyggare passform till de allra minsta bebisarna. I small gPants knäpps pouch på och av för ökad bekvämlighet och för mindre tvätt. Mjuk stretch betyder mer komfort och en flexibel passform. Använd dessa foder tillsammans med engångsinlägg som du kan kompostera (gäller endast blöta inlägg).

Hitta rätt storlek

gPants finns i storlekar från newborn till XL för att passa ditt barn perfekt från det att de föds till det att de som pratande småbarn springer omkring och är redo för potträning. Engångsinläggen finns i två storlekar, newborn/small och medium/lager/XL- och är designade för att passa perfekt inuti dina gPants.

Innehåll och skötsel

gPants innehåller 92% bomull, och 8 % spandex för en mjuk stretch och en snygg passform. gPants fästs bakom ryggen, där inga små händer når. Blöjan maskintvättas kallt eller varmt och torkas i torktumlare eller på tvättlina. Fäst ihop kardborren och ta ut pouchen innan tvätt.

Omdömen